Doğan Holding geri dönüşüm yatırımından vazgeçti

Doğan Holding KAP’a yaptığı açıklamada Kaplan Holding’e ait geri dönüşüm şirketi Gama Recycle’ın yüzde 70 hissesinin alımından karşılıklı olarak vazgeçildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin 27.12.2023 tarihli özel durum açıklamasında, diğer hususların yanı sıra, özetle; Şirketimizin bağlı ortaklığı Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Öncü GSYO), Gama Recycle Sürdürülebilir Teknolojiler A.Ş. (Gama Recycle) sermayesinin yüzde 70’ine denk gelen payların satın ve devir alınmasına ilişkin olarak Kaplan Holding A.Ş. ile mutabakata varıldığı ve mezkûr işlemin, tüm kapanış koşullarının yerine getirilmesini takiben tamamlanmasının hedeflendiği ifade edilmiştir.

“Gelinen aşamada, yapılan yeniden değerlendirmeler sonucunda; Gama Recycle paylarının satın ve devir alınması işleminden karşılıklı olarak vazgeçildiği hususu pay sahiplerimize saygılarımızla duyurulur.”

Gama Recycle pet şişe ve giysilerin geri dönüşümünü sağlıyor. Ayrıca geri dönüşümle polyester üretiyor. Aynı zamanda dünyanın en büyük regenere iplik imalatçısıdır.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort